Smäm och sovrummet

Hehe, insåg att rubriken kanske lät lite konstigt, men jaja, det är ju vad inlägget handlar om! ;-)

ÄNTLIGEN så har jag köpt innerkuddar (ja, hittade ingen på formatet som det ska vara så det blev två stycken 40×60 från Ikea. Fungerade toppen! Gillar ju när kuddarna blir helt ”fyllda”) till min andra kudde från SMÄM som jag vann i höstas.

Fina kudden ”kjol” pryder nu vår säng tillsammans med en jätte gammal kudde från h&m home och en lite nyare från samma ställe.

_MG_6952 _MG_6955 _MG_6957Annars så känns sovrummet fortfarande halvfärdigt. Inga tavlor på väggarna (fast jag vill också att det ska vara ”cleant”, lugnt och orörigt där inne), gamla sängborden ska bytas ut (Linnéa, du som har gamla sängen, vill du ha sängborden med?) och jag vill ha en huvudgavel till sängen, helst en från Ikea med förvaring bakom. Och en taklampa vore ju inte helt fel heller…

Men de loppisfyndande, spraymålade fönsterlamporna och sänglamporna som är arvegods älskar jag! :-)

Jag hoppas att vi kan få till en sänggavel under våren, känns som att det är den som är nyckeln till att resten ska falla på plats därinne. Men av någon konstig anledning så är det sovrummet som har lägst prio i piffningspriolistan för mig.

2 thoughts on “Smäm och sovrummet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *