Att välja badkar

Att välja badkar är inte lätt alltså. Först var vi inne på ett stort bubbelbadkar eftersom vi har plats för det i vårt stora badrum, och det vore ju mysigt med ett stort bubbelbadkar som man får plats två i.

MEN, hur ofta skulle jag och Simon bubbla tillsammans då? Dessutom är de ju rätt dyra om man vill ha ett stort och hyfsat fint (hittade inga som jag verkligen tyckte var fina, de ser ju typ ut som små rymdskepp allihopa!), sen är det ju mest barnen som kommer att bada där, säkert varje dag, och då ska man fylla upp ett stooooooort badkar varje dag, och städa ur VARJE DAG!

Så till slut så bestämde vi att vi skulle ha ett vanligt. Och det är ju även de som finns i snyggast modeller! Jag vill ha ett så cleant som möjligt utan en massa detaljer där det kan bli smuts och damm, och ett så stort som möjligt, så detta föll mig verkligen i smaken!

169×78 cm, kostar 5999:- på Bauhaus.

Idag har jag äntligen beställt ett (fri frakt från deras hemsida, så då är det ju lättare att beställa än att kånka hem ett själv) och bokat in tid med rörmokaren som ska installera blandaren.

Blev ju inte så många tusenlappar (men några iallafall) billigare än det billigaste bubbelbadkaret vi kunde hitta som var ok. Men som sagt, utseendemässigt och städmässigt så vinner det här med hästlängder! SOM jag längtar tills det är på plats och installerat!

Hoppas, hoppas, hoppas att jag kan ta mitt första bad på kvällen den 5 februari… :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *