Vinterskor

Nu när vintern slagit till på riktigt så märker jag att jag har behov av ett par varmfodrade skor, de som jag köpte riktigt billigt från Ellos för ett par vintrar sedan håller inte riktigt måttet och jag blir riktigt kall om fötterna fast de är fodrade och jag har skidstrumpor + raggsockar i.

Och att frysa när man ska härja med kids ute är ju inte optimalt, man fokuserar så mycket på att de ska vara varma, men inte för varma, torra och att det inte blåser igenom så att man glömmer bort att man själv kanske också ska vara varm och torr.

Och allra helst skulle jag ju vilja att de var så pass lika ett par vanliga vardagsskor som möjligt så att jag ändå kan ha dem på jobbet med.

t_p_detailDe här från Deichmann gillar jag! Ser ju väldigt gosiga ut, och ett par gamla vinterskor jag haft såg ut ungefär så, och de blev så välanvända att de blev helt utslitna. 449:- kostar de också, inte så farligt och jag har inte riktigt budget för mer just nu. Jag hade ju spanat på ett betydligt dyrare innan, men de får nog vänta tills nästa vinter.

Känns ju lite onödigt att kolla på vinterskor nu kanske, men eftersom vintern kom så sent i år så har man ju inte haft något behov förrens nu heller.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *