>Skattjakt baklänges

>

Imorse innan Simon åkte så sa han att han hade lagt en present på bordet, eller nja, om jag kunde hitta den så… Nyfiken som jag var gick jag upp efter lite mys med Tuva i sängen och kollade.

Och mycket riktigt på soffbordet ligger en lapp med en ledtråd, skattjakt alltså!

Första delen handlade om i början när vi träffades och låg på soffan och lyssnade på musik. Så jag tänkte att antingen så ligger ledtråd nummer två i Damien Rice-albumet som vi lyssnade sönder just då eller så ligger den i soffan helt enkelt. Och vad är enklast då? Leta upp cd-skivan eller att titta i soffan? Jo, att titta i soffan och där låg ju presenten! Lite väl lätt tänkte jag, men ändå suuuuper gulligt och jag blev så glad! Dessutom så hade han skrivit massa gulligt på lapparna.

Så ringde jag till Simon för att tacka, och han frågade om jag hade lyckats hitta allt. "Ehhhh… ja, det var ju inte SÅ svårt" sa jag och då blev Simon lite förvirrad. För ledtråd nummer två låg ju i Damien Rice albumet och totalt så var det fem ledtrådar utspridda i lägenheten. På sista ledtråden så var svaret soffan, men jag hade visst lyckats med att lösa det redan på första ledtråden. Haha!

Så jag gjorde allt lite baklänges och letade efter ledtrådar efter jag redan hittat skatten. Haha!

Skatten innehöll kaffebönor (vi har ju en liten kaffekvarn vi aldrig använt och rött lösvikts thé med lingon och blåbär.

Jag blev så glad, och jätte överraskad! Vi gör aldeles för lite sånt för varandra nuförtiden. Åh, vad glad jag blev!

My love, tack så mycket!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *