>En hemsk natt och en skattjakt

>

Satan i gatan, den här natten blev inte nå bättre än förra. Trots att vi gick och la oss vid 21.30 så sov jag kanske bara en timme fram till klockan 04 då Simon som lagt sig på soffan kom in och frågade om han skulle ta över. Jamenvisst sa jag och gick gladeligen ut och la mig på soffan efter att ha gett Tuva alvedon och bytt blöjan (vi hade även hunnit med en extra flaska välling under natten, Tuva som slutade äta på natten när hon var typ 4 månader…). Så jag fick sova iallafall nästan tre timmar på soffan, och tre timmars sammanhängade sömn händer ju inte så ofta.

Men stackars lilla tjejen som har det så jobbigt med de där jääääääkla tänderna. För det är ju det som är problemet, allt tyder på det. Jätte svullen och har otroligt ont i munnen, super dreglig och "sur" i magen. Lilla stumpan! Så otroligt dumt att det blir en så ond cirkel av sömnbristen bara. Hon blir kinkigare för att jag blir trött så klart. Jag orkar ju inte med…

Men så! Imorse fick jag gå skattjakt. Värsta skoj! Mer om det sen, nu ska jag hinna läsa mina favorit bloggar innan snuttan vaknar igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *