>Att springa runt i

>

Jag räknar ju med att Tuva kommer att gå i vår (hon är ju på god väg nu, och är bara 9,5 månader, orädd som en tok är hon, det är bara lite balans som behöver komma till) och då behövs det ju skor! Vi har ett par skor som vi ärvde från kusin Erica (hoppas inte att min bjässe hunnit växa ur dem till våren!) men det behövs ju mer. Gummistövlar till exempel skulle jag kunna tro skulle vara rätt bra.

De här såg jag hos Skopunkten och kostar 79:-, supersöta ju!

Jag har ju knappt använt skor på Tuva alls, jag hade några ballerinas i somras när hon var liten men det är ju bara bökigt med skor när de inte behöver dem egentligen. På Tuva så ramlar de bara av hela tiden, och hon böjer ihop foten som en liten boll när man ska ta på dem så bara det är ju ett projekt.

Men när hon börjar gå så måste hon ju ha skor (ett par Converse SKA hon ha också, något att önska i 1 års-present kanske?).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *