Reebok Easytone – rabattkod!

Tjoho! Jag har väntat på att Ellos ska få in en rabattkod som gäller för deras Easytones, och att det då ska finnas kvar i min storlek… Men så såg jag nu hos Avenymamma att LaRedoute också har Easytones, och att de nu har 40% och fri frakt med rabattkoden 12255. Så jag klickade snabbt hem ett par, de kommer ju inte att bli välanvända nu men så snart räkan är ute så kommer de ju bli en hel del prommisar.

Åh så jag längtar efter att ut att röra på mig nu… Men det kommer väl hindra ändras när man väl kan. ;-)

Skynda fynda!

One thought on “Reebok Easytone – rabattkod!

  1. Haha, snacka om att jag faller för grupptryck. Jag har också beställt ett par nu, dock har jag nog lite för höga förväntningar och tror jag kommer få skitfin rumpa å allt, fast man kanske VILL gå ut och gå mera bara för att man tror att dom funkar ;) who knows.. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *