Vilda prinsessor i prinsesskroneverkstaden

I går så var det en riktigt lekdag för Tuva och hennes kusin Erica. Tuva ringde och frågade om inte hon kunde komma vid 10-snåret, och det ville hon! Så efter inte många minuter så dök en glad Erica upp. Sen var det lek på hög nivå här hemma, de hann med att leka ungefär 1000-lekar. Det var lego, Pollypocket, hästar, utelek, prinsesslek och mycket annat. Men en sak som jag fortfarande undrar över? Alla som påstår att prinsesslekar hämmar små flickor för att de är lugna, stillsamma och tysta, kan inte de komma hit och lära de här små prinsessorna hur man leker såna? För här är det minsann sjövilda prinsessor som far högt och lågt. ;-) Trots att de minsann ska vara klädda i vingar, prinsesskronor, miljarders smycken och så långa prinsessklänningar som möjligt. ”Kolla Törnrosa (dvs Erica) vilket stort hopp jag kan göra!”. Gah, mamman blir svettig. ;-)

Men iallafall, efter maten fick de tillverka sina egna prinsesskronor och det var ju en hit! Nu ligger de här på tork eftersom det kanske gick lite till överdrift med tjocka klumpar av glitterlim. Undrar om det någonsin kommer att torka?

Resultatet får vi visa vid nästa gång det är lekdags, om dom torkat då. ;-)

Vid 16 skulle vi åka och handla så Erica skulle bli tvungen att åka hem, och då bjöd hon med Tuva hem till sig. ”Åh, vad du är snäll Erica!” sa en överlycklig Tuva, men jag sa att vi nog behövde bestämma med Ericas mamma först. Och det gick ju bra! Så efter en handling som drog ut på tiden så hämtade vi upp en trött Tuva som grinade som sa ”Vi har ju inte hunnit leka än juuuuuuuuuuuuuu!”. Eh, vad har de gjort hela dagen då? Tok barn. ♥

Det sista Tuva sa innan hon somnade var ”Jag kommer att sakna Erica!”.

Kusiner och bästisar, det är inte illa. ♥

2 thoughts on “Vilda prinsessor i prinsesskroneverkstaden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *