Nu är jag riktigt, riktigt glad!

Jag antar att saker som gör en riktigt, riktigt glad förändras en del när man får barn. Det som gör mig riktigt, riktigt glad nu för stunden är att Tuva nyss var upp på pottan och gjorde både nr 1 och 2! Hon satt fint på pottan jätte länge och gjorde sina behov. Klämde ut lite extra bara för att hon blev så stolt. Haha!

Hon börjar verkligen bli super duktig på det där med pottan. Tidigare så hade man tur om man hade en eller två sekunder på sig när hon sa till, och det kom absolut ingenting om man satt henne på pottan utan att hon var tvungen att kissa just då. Men nu så verkar hon kunna det där.

Min duktiga tjej! ♥  Hon fick ringa pappa och då berättade hon stolt vad hon gjort. Sen ville hon ringa morfar också, fast jag tänkte att det kan vi ta imorn eller något. Haha!

Dock är det lite små jobbigt att hon inte somnat än… Hon verkar inte alls lika trött om kvällarna längre. Hon har ju alltid vart så kvällstrött! Men hon ligger iaf och läser för sig själv där inne, jag hör nämligen hur hon pratar.

Jag hade ju hoppats att jag kunde börja packa, men jag vågar inte riktigt härja runt här hemma innan hon somnat. Jag har ju svårt att tro att hon inte skulle få svårt att sova om jag grejade en massa. Fast iofs så är det rätt skönt att hinna sitta och läsa lite bloggar också… Hehe.

Får köra en speedpackning senare. Har fyra kartonger här hemma att fylla!

Vi hörs!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *