Poolhäng

Idag drog jag och Tuvisen ut till mamma och pappa efter jobb och dagis. Där väntade suveränt väder och poolhäng! Mycket välbehövt. Jag har kunnat släppt tankar på flytt och jobbiga saker och bara hänga i solen och vila mina ömma, ömma nacke medans Tuva lekte runt med alla som bor där.

Tuva verkligen älskar att vara ute i Funbo, och ville inte alls åka hem när morfar skulle skjutsa in oss. Hon satt dessutom fram med morfar (i Villes bilbarnstol så klart) hela vägen hem och sen när morfar åkte så grinade hon en skvätt för att hon ville att morfar skulle stanna. Sötnosen! För inte så länge sen så var morfar den läskigaste personen i hela världen.

Nu ska jag kika om Tuvisen somnat… Det har vart tyst där inne nu ett tag… Då är det andra gången i sitt liv som hon somnat själv! Men jag vågar inte ropa hej förrens jag sett det med egna ögon.

Jag i poolen för något år sen (2008?). Blidde inga bilder idag. Orkade inte utan njöt av att bara få vara ett tag. :-) Men jag måste ta mig tusan bli flitigare med kameran, så här dåligt som jag knäppt senaste tiden var det länge sen det var.

Ciao!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *