Groggy!

Trots att hjärnan spinner på högvarv just nu så hann jag och Tuvisen med en mysig eftermiddag med Carro och lilla Minna igår. Jag bakade äppelmuffins (med kardemumma och linfrön bland annat, super goda och enkla) och bjöd på bigaråer och jordgubbar på våran uteplats. Som Carro påpekade så var det ju faktiskt sista fikan på uteplatsen! Tänk vad mycket det är ”sista” av nu… Men snart så kommer de bli en massa ”första” när vi flyttat in i huset!

Idag efter dagis så tänker vi åka hem till stora familjen ♥ och bada i poolen. Simon ska ut och dricka öl, och jag orkar inte vara själv hemma i flyttkaoset (packade 9 kartonger igår kväll). Åker hem och fortsätter packningen lagom tills Tuva ska sova istället (ingen idé att ens försöka packa med henne) och himlen är ju än så länge blåååååå så då vill vi inte vara i stan. Icke sa Nicke!

(Mamma, om du hinner läsa här innan jag hör av mig… Jag har pratat med pappsen och han lovade att skjutsa hem mig, och vi tar 14.55 bussen ut).

Dessutom så hade Tuva världens mardrömsnatt i natt, hon skulle sova tätt, tätt hela natten och var orolig som tusan. Hela flytten gör henne rätt orolig. Sen kanske det inte var jätte smart att visa henne Zombie-appen till iPhonen igår… Hahaha! Så jag är halvdöd av sömnbrist och ont i nacken av att ha kramats hela natten. Skulle vi åka hem och sitta och glo i lägenheten så skulle vi nog bli rätt osams. ;-)

Jag bjuder på den här bilden från i lördags, och så här känner jag mig nu med (snurrisnurr), minus party-sminket då.

Jag ser ju lite kalas ut, men SÅ illa var det inte. Jag såg att det blev dåligt direkt när vimmelfotagrafen hade tagit bilden men jag orkade inte hålla på med att ta om och greja. Jag bjuder på den istället. Hehe.

Nu: Lunch!

2 thoughts on “Groggy!

  1. Jag har också haft en sömnlös natt men är det inte härligt att vakna upp till ett stort leende? Men det är skit jobbigt när dem inte sover. Jag hoppas att Olivers oro på nätterna går över snart… Hoppas detsamma med din flicka.
    kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *