Loppi blogbag sommar

Jag har fått äran att få en hem en ”Loppi blogbag sommar” och det här var det som låg i paketet:

img_0635

Kulörtvätt oparfymerad från Grumme – Ska bli spännande att testa, jag bytte tvättmedel för några år sedan och har sen dess inte testat något nytt eftersom jag är väldigt nöjd. Dock har jag faktiskt inte testat något annat flytande, så ja, det här kanske är snäppet vassare. Det visar sig! :-)

Pink Grapefruit Lip Balm från Burt’s Bee – Ska bli spännande att testa, jag är dålig på lipbalms och sånt. Det får absolut inte bli kladdigt utan måste sjunka in snabbt som ögat om jag ska fortsätta använda det.

The Swedish One från Ella’s Kitchen – Mina kids är ju lite för stora för denna, men jag har många småttingar i min närhet som nog kan tänka sig prova. ;-)

Alvin & Gänget – Gasen i botten från Fox Paramount Pictures – Tuva har verkligen gillat de andra filmerna så mycket möjligt att hon kommer att digga den här med. :-)

Tandborste från Jordan – Perfekt då min hade behövts bytas typ för en vecka sen. Haha!

Melon Crush från Family Fresh – Jag är lite skeptisk mot Family Fresh, hela familjen blir så torra i huden av den. Men den luktar SJUKT gott (till och med Isak nämnde doften apropå) så den ska få en chans!

Aroma Sensations från Softlan – Softlan brukar vi använda och är nöjda, och den här doften är riktigt god. Kommer definitivt köpa fler gånger.

Tack Loppi!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *