#supersarashippa

Äntligen börjar jag komma till liv igen.

I lördags var det tydligen dags för min möhippa, då jag rövades bort i slutet av min rullskidesträning med Uppsala Vasaloppsklubb/Team sportia på studenternas… :-)

Efter att ha fått lite ”Bride to be” utstyrsel över träningskläderna och en öl så rövades jag bort för ännu ett pass rullisar. Haha! Längs med en väg så fanns det flera stationer där jag skulle göra olika grejer. Så kul och jag lyckades med det mesta. Så klart. Hehe. ;-)

Sen fick jag skjuts hem, med en låååång packningslista och som tur var fick jag byta om från mina dyngsura kläder (mina pjäxor har inte torkat än, och det är måndag nu… Haha!). Det var ju kanske sämsta vädret någonsin, men vad gjorde väl det ändå? ”Proffs kör ju i alla väder”. ;-) till nya träningskläder. Men duscha fick jag vänta med trots att jag försökte förhandla mig till en dusch.

Sen vankades det lunch hemma hos Emma med paket-utdelning och där jag skulle gissa vilket paket som var från vilken person. Vissa var lätta (JAG FICK EN SIGNERAD TAVLA PÅ JOHAN OLSSON från Linnéa) och andra lite svårare eftersom jag tydligen fått totalt hjärnsläpp av chocken. Haha!

Sen bar det av in till stan igen för en trekamp på ett ställe, vi åkte segway, en typ gladiatorgren och brottades i sumodräkter. AS kul! Och så himla kul att se att verkligen alla taggade till och var med. Gillade speciellt snurrfinterna och efterslängarna… Haha!

SEN fick jag äntligen åka hem till Emma igen och DUSCHA! Fy fasiken vad jag luktade då. Min kropp är ju van att duscha hellre två gånger om dagen än ingen… Haha, men jaja, en sak kunde väl få vara lite ”elak” på möhippan. :-) Sen blev det middag med massa aktiviteter och framförallt massa tid för att prata och umgås. Och dricka öl och vin så klart. ;-)

När folk började droppa av så kom lillebror och gjorde ett bra inhopp och styrde upp en utgång på flurran. Så kul! Jag hade verkligen så otroligt kul, och på flurran var det också otroligt roligt. Goda drinkar och danssugna fötter. Haha! Men jag fattar inte hur jag orkade? Eller ja, det har ju krävt två dagars återhämtning… Hade gärna vart hemma från jobbet idag, men det kanske inte riktigt är en giltig anledning att man fortfarande är sliten efter sin möhippa… ;-)

img_0470

Första delen av dagen. Rullskidor. Haha! De vet vad jag gillar! (Vädergudarna valde dock att ignorera att jag älskar sol…)

img_0509

Och så lite från resten. :-) Jag tog inte så många bilder, men jag har blivit lovad att få alla bilder sen.

Mest är jag så himla rörd, och glad över hur fint ordnat det var med allt. Så glad och så tacksam! ♥ Och så kul att så många kunde komma! Det betyder verkligen massor. ♥

Men nu är svensexor och möhippor avklarade så nu tar vi sikte på riktigt mot bröllopet. På torsdag är det prick en månad kvar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *