Barnakuten, midsommar och dyligt

Hejsan hoppsan! Här har det ekat tomt i några dagar. Livet kom i mellan som det så fint heter. ;-)

I tisdags blev jag faster igen åt en liten Jamie. ♥ (Och så var vi på Dolly Style-konsert, men mer om det i ett eget inlägg)

I onsdags så ringde förskolan på förmiddagen och berättade att Isak ramlat och slagit upp knät på förskolan och behövde sys och få hjälp med att plocka ut stora gruskorn ur såret… Så det var bara att kasta sig i bilen och köra och hämta barnet som jag hörde tokgrät i bakgrunden när de ringde. Och så in till stan igen, och barnakuten för att rensa såret från sten och grus, samt att sy. Stackars lillplutt, han som vanligtvis brukar vara smärttålig vred sig av smärta. :-( Först skulle det ju rensas på sten och det gjorde ju rätt så ont, sen sprutan och på det att det skulle sys. Och det gjorde visst sjukt ont trots sprutan innan. Han skrek och skrek och skrek… Och slutade inte förrän vi kommit utanför dörrarna på sjukhuset. Som det skar i mamma hjärtat!

I torsdags blev vi hemma, och sen i fredags så var det ju midsommar som blev en väldigt mysig midsommar med familjen. ♥

I lördags så åkte vi ett långpass rullisar i hettan och sen var det lite fix på schemat innan vi fick middagsbesök. Mycket trevligt! Och idag, söndag, har barnen lekt hos kompisar, jag hälsade på nytillskottet Jamie med några ur familjen och Simon satte in en balkongdörr i köket. :-)

img_0745

Bilder från midsommarafton och bad i morfars pool på midsommardagen. :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *