”Jag kan inte soooooova!”

Ursch för natten inatt. Hjälp och krasch och bom. Och att ta en sån natt efter att man vart på jobbet mellan 08-21 innan är ju kanske inte riktigt vad man orkar med.

Tuva var orolig från 00-snåret fram till kanske 5-snåret. Och då var det verkligen oroligt! Det gick minsann inte att sova. Lagom stressad blir man ju också när man vet att klockan ringer 06.00… Fast då skickade jag upp en pigg (hur hon nu kunde vara det) Tuvis till pappan hennes som förflyttat sig till soffan eftersom Tuva vände, vred och grinade i våran säng. Men jag ställde om klockan till 07.45 och somnade om. Fick bli en timmes flex nu på morgonen. Men annars hade jag nog inte kunnat jobba.

Jag dras ju med min migrän som kommer som ett brev på posten (varför säger man så? Posten är väl inte SÅ pålitlig?) när jag inte sover åtminståne litegrann.

Men jag tyckte lite synd om Tuvisen i natt också, ”Jag kan inte soooova!” klagade hon efter att hon vändt och vridit i sängen ett bra tag. Sen skulle hon upp och kissa, sen skavde blöjan, sen ville hon ha trosor och så vidare…

Nu är kafferasten slut.

One thought on “”Jag kan inte soooooova!”

  1. Hej Gumman! Det är absolut ingen panik med ABC tavlan.. Har tänkt att det får bli en Julklapp :) Så ta det när du hinner! Lider så med dig att du aldrig får sova :( Själv blir jag som ett vrak efter en dålig natt men du måste ju va helt död som ALDRIG får sova! Hoppas det blir bättre snart.. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *