Nytt till Tuvan!

I går hämtade jag ut ett h&m-paket och i det låg lite saker till Tuva, de hade ett sånt ”Today” erbjudande, och då passade jag på att klicka hem lite. När det är rea på h&m så är det ju billigt. :-)

Tuva ville gärna visa upp vad det var hon fick:

En super billig (annars hade jag nog inte köpt den, tycker det lätt blir lite mycket… Men jag visste ju att Tuva skulle bli nöjd. :-) )Hello Kitty-kofta som Tuva minsann ville prova direkt! Och inte visste jag att man behövde klä av sig ALLA kläder för att prova en kofta… ;-)

Tuva tyckte att det var grymt coolt med en Hello Kitty på ryggen.

Tröjan med fjärilar var också fin tyckte Tuva. Dock så kände hon inte att hon behövde prova den. Kan berott på att hon började bli trött när mamman börjar härja med kamera och kläder precis innan läggning.

En vanlig collagetröja. Tror de enbart kostar 49:- så det är ju en sak som är bra att fylla upp garderoben med.

Överdragsbyxorna till hennes vinterjacka, de ser större ut på bilden än vad de är men jag tänkte inte köpa bara en storlek större än förra året. Hon hade 98 då, och de kan hon använda nu, innan de behövs vara massa lager under. Så spar vi dessa i 110 ett tag. Hon växer ju som en tok så skulle jag köpa i 104 nu så skulle jag nog behöva köpa nya innan vintern är slut…

Mamman hennes fick ju så klart också lite nytt, men det tar vi en annan dag. :-)Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *