Värt att bli gravid för?

Jag är in lite nu och då och kikar om ”min” jacka finns kvar hos Topshop (har ingen aning om hur fort saker och ting tar slut där) och råkade kika in nyheterna, då såg jag att de har ju hur mycket fina ”Maternity” (som deras gravid-serie heter) plagg som helst!

Fasiken om det inte skulle bli värt att bli gravid så man kunde få klicka hem nedanstående plagg:

Om det blir aktuellt med ett syskon till Tuvisen så ska jag nog tvinga Simon att kanske betala ett litet paket med mammakläder för att jag är så duktig och bär hans andra barn. Eller nåt. ;-)

När jag väntade Tuva så var jag ju lite motsträvig och ville absolut inte bli någon sån där ”super-mom”. Nej, ursch och fy! Och jag tänkte minsann INTE köpa gravid-kläder. Shit, vad töntigt. JAG tänkte ju inte ändra mitt liv bara för att jag blev mamma inte. Nej, jag längtade tills bebisen var ute så att jag kunde ”återgå till mitt vanliga liv”.

Tjohejdu.

Hahaha! Men även om det var en stor förändring, och det faktiskt var grymt jobbigt med omställningen (att det blev lite jobbigare än normalt kan nog bero på min inställning innan. ;-)) så ÄR det den bästa omställningen man kan göra. ♥

När man är mogen och redo för det vill säga. ;-) Om man är det vid 14 eller 37 är ju en individfråga.

Men OM det blir ett syskon till Tuva, då ska jag minsann gå all in på att bli en helig gravid ko i snygga mammakläder från Topshop. Jajamensan!

Nope, nu är det snart dags för personalmöte här, och den där piggheten som jag kände imorse är som bortblåst.

Ciao!

One thought on “Värt att bli gravid för?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *