>En riktigt bra lördag (om man bortser från matchen och mardrömmen)

>

Jag har haft en bra lördag, en riktigt bra lördag om man bortser från två bortdömda mål och ett mål som inte dömdes bort från fel lag… Jag pratar så klart om Sverige-Danmark. Det var ju surt. Men, men.

Dagen brörjade med en sovmorgon som hade vart så skön om det inte var för att den avslutades med en mardröm. Men sen blev det lungt, och lite hemma-fix, eller rättare sagt, Simon var på hemma-fix-humör så det var mest han som fixade. Jag mest bara var, men det är ju skönt det med och jag tycker att jag är värd det också ibland.

Efter att Tuva sovit så drog hon och jag ut till Funbo där det blev mys, härj, fika, disco-dans, Ice-age 1, godaste maten (mammas fläsk-kotletter är grymma! Åh, så glad jag skulle bli om mina blev som hennes…) och sedan prinsesstårta och kalas på det hos mina kusiner där största kusinen fyllde 23 år. Mycket gott.

Prick klockan 19.15 var jag och Tuva hemma och då stod Carro utanför dörren, och vid 19.30 kom Annelie också och sen blev det fotbollskväll för oss och disco igen för Tuva (hon dansar, dansar, dansar hela tiden!). Vid 20.30-snåret så tyckte jag nog att hon borde vara trött efter en lång dag med fullt ös för hennes del, och visst somnade hon som en stock men jag tror nog att hon kunnat härja på och köra några till disco-moves om jag inte lagt henne då. Lilla, lilla tokisen! Haha!

Här kommer några bilder från dagen:

Utsikt från mamma och pappas altan… Här är det planer på att det ska byggas hus överallt, över hela åkern. Det känns väl sådär…

Det tog ca 0,5 minut innan Tuva hade blött ner hennes vantar efter att vi gått ut, att poolen är överdragen med pressening är visst ingen garanti för att man inte ska kunna bli blöt där… Och sen fin vit ljung från mamma och pappas trapp. Ljung ÄR ju en mycket fin blomma!

Tuva ville mest bara åka rutschkana hela tiden.

Wieee!!! Vad kul!

Sötnos Ville satt i sandlådan och gjorde soppa, chokladkakor och begravder kor som inte "överlevt". Ok…

Goda äpplen finns det i trädet vid sandlådan!

När vi kom in var det två (tre med pappa/morfar som vart och spelat match och gjort två mål OCH två assist! Heja pappsen!) som behövde lite vila framför Ice Age 1.

Det var min dag det. Nu måste jag sova. Simon är ute och svirar så det blir väl tidig morgon för min del. Har svårt att tro att Tuva skulle få för sig att ta sovmorgon trots att hon gick och la sig två timmar senare än vanligt…

Godnatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *