>Svårt ha-begär…

>

Men åhhh… Hur fint var inte detta då? Typiskt att det är slut-shoppat för mig den här månaden! Gahhh…

Den första kostar 369:- och den andra 269:-.

Armbanden kostar mellan 59:- – 79:-.

Allt kommer från Nuknuk, och nu fick jag ju svårt ha-begär. Tusan också. Men jag ska inte beställa nå mer den här månaden, det får gott vänta till nästa. Iofs är det ju bra också, för då gör man inga dumma spontan-beställningar. Känner jag att jag vill ha det här i början i november då lär det ju vara något jag verkligen vill ha och då kanske det är värt att klicka hem? Ibland är jag bara SÅ vuxen och förståndig. Hehe.

Nu ska jag ringa Funbo och säga att jag och Tuvisen dyker upp om ett tag.

So long!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *