>Kidz market!

>

Japp, idag var den stora grejen på schemat att gå på Kidz-market mässan på Fyrishov och det var ju riktigt skoj! Tuva var helt underbart snäll och slocknade efter ett litet tag i vagnen och så sov hon nästan hela tiden vi var där. Det var otippat kan jag ju säga… Haha!

Men när Tuva vaknat så passade hon på att riva av sina bästa dans-moves innan det var dags att dra.

Men det var riktigt skoj att strosa runt där bland alla utställare och kika trots all folkmängd. Inne på "secondhand-avdelningen" så var det däremot totalkaos, folk rev och slet och var som galna så där sprang vi bara genom en snabbis.

Det var mest bara kläder (i mängder) och leksaker och så som fanns på mässan, det var ju mer som att det handlade om en utförsäljning eller så mer än "mässa". Hade ju kanske vart kul om det hade vart lite mer annat, som kanske mat och andra "tillbehör" till barn. Kläder kan man ju det mesta om (finns ju inte så mycket att veta liksom), men det kanske hade vart kul att få se nå nytt också.

Men jag ska inte klaga, för super bra var det ju och jag shoppade upp mina pengar jag tagit ut för dagen. Hehe.

Detta fick följa med hem på vagnen:

Ett prinsesslinne som Tuva gillade. Tänkte att man kan ha det över en t-shirt eller en långärmad eller är det helt ute?  Jag såg att de hade det på flera ställen, bland annat på www.gullungar.se (butik i Storvreta) men det var inte där jag köpte det… Undrar vart det var jag slog till…

Ett par leggings från www.modelmini.se (butik i Östhammar), de är ljusrosa med guld fyrklöver på. Ursnygga.

Jeansleggings med knappar nedtill, också från en affär jag inte kommer ihåg men märket är Name It.

Det bästa köpet var kudd-kon! Den är hur mjuk som helst och när den är utvikt så är den nästan lika stor som en vanlig kudde. Tuva var aningens skeptisk (oväntat… Eller inte.) men det gör inget för då får mamman mysa med den istället (sitter med den här just nu… ).
Ja, ville man fynda så kunde man verkigen göra det på sina håll på Kidz market.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *