>Crazy baby!

>

Hahahaha! Laddade in bilder från kameran just nu och hittade de här två på min lilla crazy baby:

Det kan ju vara mamman som triggade henne lite till att göra så genom att säga "Lipa!" och "Gör en grimas!". Men ändå. Jag fick mig ett gott skratt nu… Haha!

Sen kan jag ju berätta en liten historia om vad hon har på sig:

Jag kämpade med att få på henne ett par byxor och en t-shirt och efter mycket om och men så får jag på henne det. Men så tar det två sekunder, Tuva skriker "Ja jiiil inte haaaaa den!!!" och så krånglar hon sig ur sin t-shirt på två röda, springer in i min lilla klädkammare, river åt sig ett linne och klär på sig. Snyggt. Haha! Men jag gav upp, kunde inte göra annat än att skratta och efter någon timme så fick jag på henne hennes t-shirt…

Nej, nu ska jag duka fram för middag, mannen i lägenheten som ju dessutom fyller iår idag är och hämtar mat på Texas long horn. Mums!

Skål!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *