>Grattis my love!

>

Idag fyller my love 27 år och blir lika gammal som jag (varje år så brukar jag reta honom från den 19 dec – 19 feb att jag är ett helt år äldre, och i början var det ju rätt kul, men jag måste ju erkänna att det blir lite mindre kul för varje år… Och det numera nästan är vänt så att Simon retar mig för att jag ju då är ett helt år äldre…).

Grattis babe!!!

Jag och my love i Rom (Fontana di trevi) 2006.

Jag och Tuvisen väckte Simon med frukost på sängen och sång imorse, och så fick han ett av sina paket (en svensk whiskey), de andra paketen har jag inte hunnit hämta eftersom de ligger vid Heidenstamstorg… Och dessutom så råkade jag försäga mig om att han får BÖCKERNA sen. Gahhhhhhh!!!

Jag och Tuvisen har förberett tårtan ("bara" garneringen kvar) och det gick faktiskt bra. Nu när hon vaknar så ska vi baka hallongrottor också. Jag som ägnat förmiddagen åt att städa och tvätta lär ju bara få börja om igen…

Men sen blir det ett litet kalas i eftermiddag och sen myskärleksfredag som vanligt på fredagar.

Grattis igen älskling!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *