>Lite Sonia är på väg till mig…

>

Idag kl 10.00 (Sonia Rykel släppte sin andra kollektion på hm.se) hade jag bokat in med Simon att han skulle få ta hand om Tuva så att jag skulle kunna få sätta mig vid datorn i lugn och ro. Och det gick ju bra, med Tuva alltså. På h&m’s sida kom jag inte in… Men nu vid 11.00 funkade det och nästan allt som jag var sugen på fanns kvar! Wiho!

Mest var det ju saker till Tuvisen som jag hade spanat in, och detta klickades hem till henne:

Sen så slank det ju ner ett par plagg till mig också såklart… Hehe! Men jag vet inte om jag ska behålla allt, ska prova nogrannt hemma sen, allt måste ju sitta 100% rätt annars får det åka tillbaka.

Det är faktiskt det enda designsammarbetet som jag köpt någonting ifrån (och av de senaste som jag faktiskt sett fram emot att det ska släppas efter att jag sett kollektionen…) och det kan ju bero på att det inte var dyrt (oftast har det ju ändå vart rätt dyrt… Billigt för att vara den designern men dyrt för att vara h&m) och för att det var färgglatt (gult är min favoritfärg!) och fint. Kul med barnkläder (enbart tjej viserligen…) också!

Nej, nu ser jag fram emot när paketet kommer nästa v!

Ciao!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *