Budgetschampo tips!

Jag har testat en del schampon och balsam under mitt liv, både dyrare, frisörmärken och de billigaste, men jag har svårt att hitta något riktigt bra för mitt hår. Efter att börja använda hårolja (moroccanoil först, men nu har jag bytt och har ett riktigt budgettips där med. Återkommer om det!) så har jag insett att mitt hår verkligen gillar arganolja. (Och säkert andra oljor med) så jag testade det hypade märket Macadamia bland annat, men det funkade inte alls så bra för mig.

Men det bästa jag någonsin provat för mitt hår är Dove´s Nourishing Oil Care-serie.

_MG_7813Jag vet inte hur länge jag använt den serien nu, men säkert i över ett år. Och jag bytte bara en gång i höstas efter att jag hade vart och klippt mig och fått höra att jag inte kunde använda schampo som jag köpte på Coop. Dock gick jag snabbt tillbaka till mina favoriter.

Och egentligen är det ju det som är grejen, jag tycker att jag lägger ner för mycket pengar på hudvård då jag prioriterar att ha Dermalogica där, så resten av min produkter vill jag inte att de ska kosta så mycket, och helst vara lätta att köpa, dvs att de ska finnas i mataffären.

Så, jag är glad över att slippa känna att jag tar något andrahandsval bara för att jag vill köpa billigt, utan att det faktiskt är riktigt bra produkter! :-)

(Nu kanske jag ska tillägga att mitt hår inte alls är som andras, så jag vet inte hur pass bra mina hårtips är för andra, haha!)

 

2 thoughts on “Budgetschampo tips!

  1. Kör också på budget vad det gäller schampo och balsam.. Blir oftast Barnängen nu för tiden och så en inpackning från Respons. Funkar finfint!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *