Ledig dag och lite tulpaner

Fatta, nästan som en helg har gått med ledighet och ändå så har inte helgen börjat på riktigt än! Simon valde att jobba hemifrån idag också, så även om han vart tvungen att jobba så känns det ändå som att vi vart hemma allihopa. Super mys! Jag och kidsen tog en liten sväng in till stan på förmiddagen för att pappan skulle få jobba ostört bara (stan = Coop och Toys r us ;-) ).

Efter lunch så kikade en kompis till Tuva förbi och jag har hållit på med att sortera in kort i Tuvas fotoalbum (tackar de inte mig när de blir äldre för allt jobb jag lagt ner på de där albumen så blir jag galen) och tagit hand om rabarberna. Mysigt att få bara skrota hemma som en hel familj! Det är ju så sällan vi gör det, vi har ofta massa saker inbokat antingen jag eller Simon. Och har vi inte det så åker vi ju gärna upp till Söderbärke (inte illa det heller, så klart, men ni förstår vad jag menar!) så för engångsskull så har vi lite långledigt tillsammans hemma utan en massa planer. ♥

Tråkigt bara att det regnar idag. Men jag skickade ut barn + pappan en stund ändå, för jag tänkte göra rabarberpaj. Så jag lär väl sätta igång med det nu. :-)

Men först, lite foton på mina tulpaner som jag tog igår när det inte regnade.

_MG_7824 _MG_7844 _MG_7850 _MG_7855 _MG_7857Helt oredigerade bilder. Har jag sagt att jag äääääääääääälskar mina tulpaner? Sånt här gör ju att man blir lite trädgårdsgalen. Att se det man planterat komma upp och bara vara såååååååååå fint. I höst ska det grävas tulpanlökar av bara helvete!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *