New in – Batman

Efter att ha fått tips om coolaste t-shirten från den här tjejens instagram så kunde jag inte låta bli att springa över till Lager 157 för att se om den fanns kvar.

_MG_7872

Egentligen barnstorlek, men 140 satt fint på mig. 80:- är den ju värd tycker jag!

Jag är ju lite svag för Läderlappen, Stålmannen och Zorro efter som det var lite av några idoler när jag var liten. Ihop med Indiana Jones och Heman… ;-)_MG_7874Passade på att köpa två par shorts också eftersom jag har ett par jeans i samma modell och de är de skönaste jag äger, men jag säger bara en sak. PROVA. Jag provade två i S (samma som jag har byxorna i) och tyckte att de var lite tajta i låren (korkat nog är det en hård söm där, ska nog sprätta bort den) så jag tänkte att jag väl får ta M istället då, vill ändå inte att de ska sitta tajt-tajt på sommaren. Så när jag kommer hem och provar så sitter de vita bättre, men de svarta är mindre… Hm… 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *