Äntligen?

Hmm… Vågar jag gissa på att min träning äntligen gett lite resultat? I söndags körde vi ett distanspass på nästan 3 mil, och jag kunde öka takten och ”maxa” sista biten och känna mig stark. (visserligen så vet jag att jag kör försiktigt ”orkmässigt” eftersom jag är en fegis som är rädd för att ta ut mig). Igår gymmande jag på lunchen, och där var det väl inget nytt men sen på kvällen tog jag en löprunda och jag kunde springa längre än planerat samt att avslutade med 10 backintervaller istället för de 5 planerade. Jag kände mig helt enkelt stark!

Vågar jag tro på att träningen gett resultat? Jag tycker nämligen att jag tränat på rätt bra senaste tiden men jag har inte känt mig bättre. Visst att jag kunnat öka på vikterna på gymmet (men det är ju pinsamt med vad lågt jag startade med i februari) men i övrigt har jag inte känt någon skillnad. Har ju haft lite otur med förkylningar (pollen?) och sånt som kommit och gått, och det gör ju inte under för hur man känner när man tränar heller iofs. Så det kanske bara är så enkelt som att jag äntligen är frisk. ;-)

Iallafall, jag tänker vara glad över det som jag får vara glad över och passa på att njuta.

img_0819

Lunchgym och kvällslöpning. Tisdagar innebär ofta två pass på en dag.

Med löpningen så fortsätter jag att försöka att inte sätta krav alls för att jag ska försöka få in någonstans att det ska kunna vara kul. Jag gillar verkligen inte att springa. Men jag känner nu att det är det jag behöver för att öka på flåset när jag åker rullskidor och så är ju ändå lite löpning bättre än ingen. Samt att jag verkligen försöker ge allt i backintervallerna i slutet på passet. För DET tycker jag skumt nog är kul?

Idag blev det dock en vilodag, och imorgon hoppas jag få till ett pass backintervaller på rullisarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *