Nedräkning till sommarlovet

Tuva har varvat fritids med diverse aktiviteter sen skolan slutade. Som käpphästläger på ridskolan, lekt med kompisar, hängt hos moster och nu är hon på 4H dagläger. Men Isak har fått kämpa på och gått till förskolan dag ut och dag in. Han är måttlig less nu och senaste två veckorna så har vi haft en nedräkning på kylskåpet där han kryssar för en dag i taget. Han längtar SÅ till sommarlov nu! 

Så imorgon är äntligen sista dagen! Sista dagen han går på näst största avdelningen, när han kommer tillbaka så går han sista året och på ”sista” avdelningen. Hur konstigt känns inte det? Min bebis! 


Så här skulle han nog inte ha något emot att spendera sitt sommarlov. Min lilla mysunge!

Annars idag då? Jo fullt ös medvetslös. Från stan (jobb) ut på landet för att hämta ett barn, hem och ge det mellis, sen tillbaka till stan för att hämta det andra och så tillbaka till landet för att laga middag. Under middagen kommer vi på att det vore mysigt med ett kvälldopp i morfars så vi åker dit, badar lite och sen hem igen för att börja duscha och natta kids. 19.30 kommer Simon hem och då drar jag iväg för att hämta lillasyster för att köra ett pass backintervaller med rullisarna och vid 21.45 ramlade jag in till ett nystädat kök. 

Och vad gör jag då? Jo jag kom på att jag skulle göra fröknäcke. 

Vissa dagar har man visst mer energi än andra, haha! 

//S

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *