Tröstshopping och kvällen

Igår på morgonen hade jag en tid hos doktorn på morgonen, tyvärr gick det inte lika bra som jag hade tänkt mig så efteråt mötte jag upp Carro för lite tröstshopping och lunch på nyrenoverade Unico (super fint har det blivit!).

Detta var vad jag kom hem med:

En klocka från ur&penn som var på rea, 298:- kostade den. Jag har behövt en klocka länge och äntligen har jag en som förhoppningsvis räcker ett litet tag (jag har haft otur med mina klockor, de går sönder konstant. Kanske kan det bero på att jag köper billiga skitklockor…)

En hoodie från Rackartyg (tror märket är Name It) som var på rea för 130:-, den är alltså till Tuvisen. Cool va?

Leopardtights för 50:- på h&m’s rea och ett hårband. Hon skulle ju behöva få lite ordning på sitt fluffiga lilla flygande svall så jag tänkte att kanske Barbapapa kunde få sitta i håret. Så vi får se… Spännande, spännande!

En otroligt mjuk och skön leopardkofta i lite oversized från Bikbok. 349:- kostade den, men den är i 100% bomull och hur mjuk och skön som helst. Klämde på den när vi var i Skellefteå och har ångrat att jag inte slog till då, men nu så. :-)

Nu ska jag fixa lite här hemma, karlskrället som är ute och far och kikar på matcher ringde nyss och frågade om jag bäddat i stugan (hans syster och hennes kille kommer hit om ca tre timmar, mycket skoj!), ehh… Nej, det har jag ju inte (skulle jag det?), sen frågade han om jag dammsugit (skulle jag göra det också?) och om jag städat i huset (ehhh… What?).

Jag har ju ju sen jag och Tuvisen kom hem (efter att ha vart en lång dag på inskolningen på dagis och sen lek hos kusinerna) vid 17.30 myst och nattat henne, lagat kantarellmackor, druckigt ett glas rödvin, bloggat, surfat runt, sett en dokumentär om barn som inte sover och små donat här hemma.

Fast förresten, jag har faktiskt tvättat två maskiner tvätt och vikt det som vart torrt.

Jaja, bara att bita i och fixa till lite.

Ciao!

2 thoughts on “Tröstshopping och kvällen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *