Busy funny life!

Igår gick jag till dagis med Tuva vid 9.00, sen lämnade jag henne (gick hur bra som helst) och gick hem för att hänga lite med Sara och Adam (och Simon så klart!) som kommit hit under natten.

Sen åkte vi in till stan och jag blev tvungen att jobba i ca 1 timme, medans de andra kikade på slottet. När vi var klara så åkte Adam och Simon och handlade en dunder middag medans jag och Sara gjorde IKEA. Jag hittade jätte fina barnleksaker (och lite annat smått och gott så klart…)! Visar dem sen.

När vi var klara var det fullt ös ut till dagis, och Sara fick följa med in och titta på Tuvisens nya förskola, och det var en glad tjej som fick se att sin faster var med! Så blev det en prommis hem, gick förbi en loppis och fyndade en fin gammal plåtburk för 25:- och köpte glass på Tuvas begäran. :-)

Hemma så stod fikat uppdukat när vi kom hem (Simon och Adam åkte ju i förväg) och det blev ett litet födelsedagsfirande för födelsedagsbarnet Adam som fyllde 26 år.

17.00 dök Malin, Erik + kidsen upp för en brakmiddag och super mycket lek! När de begav sig hemmåt vid 20-tiden var det trötta barn vill jag lova. När Tuvisen somnat blev det ett vin och fika på uteplatsen till sent.

MYSDAG!

Idag har vi vart på Furuvik och kom precis hem därifrån.

Nu ska jag ta hand om min lilla tjej som är inne på sin 4:e portion fil.

Ciao!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *