Om flodhästar och lite annat

Måndag och sista veckans semester!

Vi har städat och donat på förmiddagen, Simon har städat upp vid rivningen av uterummet och jag har fixat inne.

Magen är lite väl orolig idag så planerna för dagen ställdes in, det enda som blev kvar på agendan är mvc-besök nu klockan 14.00.

Men sen så har jag även bokat teoriprov och UPPKÖRNING! Det blev kanske lite väl sent för att hinna med en kuggning av uppkörniningen, och jag kommer vara en flodhäst vid tillfället. Undrar om ens flodhästar FÅR köra upp? Jaja, jag får ge det en chans iallafall, då har jag ju försökt!

Nope, nu måste vi dra.

Slänger in några fler bilder från mysiga lördagen på stan med Mamma och två av syrrorna. :-)

Hörs då!

One thought on “Om flodhästar och lite annat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *