Det bästa för läpparna jag testat

Igår på stan så slog jag till på Maxfactors lipfinity lip tint som jag sett på reklamen. Den kostade bara 99:- på h&m (nedsatt) och jag var lite nyfiken på hur den fungerade. Testade lite på handen och det satt som berget utan att kladda eller bli klibbigt det minsta.

Det är ju alltså som en tuschpenna som man målar med, och det känns verkligen som en tuschpenna man målar på läpparna med. Det blir ju ingen direkt glans, utan bara färg som sitter kvar. Precis så som jag vill att det ska vara! Jag målade på ett tunt lager idag innan vi åkte på kalas och efter kalas, en tur på Ikea samt handling så var det fortfarande färg kvar utan att jag behövt förbättra en endaste gång!

Jag gillar inte läppglans, det blir ju så kladdigt, försvinner direkt och så fastnar håret i det. Dessutom så känner man sig lätt lite ”övermålad” med läppglans tycker jag. Kanske för att jag inte är van… Och om jag känner mig övermålad med läppglans så är ju inte läppstift att tänka på. Men ändå tragglar man ju på, för jag tycker ju ändå att mina vanligtvis ganska bleka läppar ser lite roligare ut med lite färg.

Men nu har jag hittat något för mig alltså! Jag blev så nöjd att jag till och med bjussar på några bilder, trots att min mun är det jag är mest missnöjd med i mitt ansikte. :-)

Inga elaka kommentarer nu när jag bjuder så på mig själv, för då kommer jag ut och stryper er (jag ser ju ip-numrena så jag ska nog kunna leta upp er… ;-) ). Jag är snudd på osminkad förutom lite concealer runt ögonen, mascara, solpuder och den där läpptuschpennan då. :-)

5 thoughts on “Det bästa för läpparna jag testat

  1. Shit va snygg!! Sån vill jag oxå ha!! Inte såg jag
    när du köpte den? Jag måste till stan snart igen
    jag. Göra Gina och H&M en gång till :)

  2. Du är ju ubersnygg ju. Dumt att inte tycka om de läpparna. Verkar vara en bra penna. Kanske värt ett försök. Kan nog vara snygg med lite glans på också, jag som älskar glans, men hittar aldrig nåt med färg som håller. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *