Vaxad denim från h&m mama

Mitt sista par mammabyxor (jag får nöja mig med det jag har nu) blev ett par svarta jeans i vaxad denim och smala ben.

Jag beställde dem från webbshoppen (de är nya för i höst) och de satt som en smäck, tur att rumpan också blivit lite större så att jag kom i 36:orna. ;-)

Känns som att dessa kommer att bli välanvända så snart det inte är sommarvärme längre. Råkade klicka hem ett par till, men de fick åka tillbaka. Någon måtta på vad jag behöver i 9-10 veckor till får det ju vara. Fast iofs, de kanske kan behövas en tid efter babybirth också. ;-)

2 thoughts on “Vaxad denim från h&m mama

  1. Fina! Jag velade mellan de där och ett par mörkgrå i stretch. Blev de mörkgrå till slut och jäääklar vad sköna de är. Och de sitter jättebra! Råkade nämligen köpa en storlek för stora jeans för ett par månader sen och jag känner mig som en hösäck när jag travar runt i dem. Kan vara kul att få känna sig hyfsat snygg i åtminstone ett par byxor i höst :)

    Tänk att du är i v. 30! Inte alls långt kvar ju :) Hoppas allt är toppen!

  2. Snygga byxor. Du får visa livebild sen hur de sitter på dej. Klart du måste ha nya byxor även om det är 10 veckor kvar. Det är ju i slutet man verkligen behöver de där mammakläderna. Jag bodde i leggings och två kjolar sista veckorna. Var så trött på kläderna att de hamnade i soporna efter graviditeten. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *