Mamma-mysis och barn-mysis

Igår när jag var ute och övningskörde så passade jag på att öva lite stadskörning och parkering. Vid Coop Forum i Boländerna där mitt h&m-paket fanns. Lägligt nog. Hehe.

I paketet så låg bland annat dessa:

Söta randiga pyjamasbyxor med sidenband i midjan, pyjamasshorts med gullig spetskant (det var rea på dem, riktigt billiga!) och ett par rosa mjukisar (49:-!) till mamman. Allt utom shortsen kommer från barnavdelningen och det är ju ett tips när man tänkt köpa myskläder att kika på barnavdelningen. Billigare än på damavdelningen och minst lika bra!

Tuva fick ett set med lika rosa mjukisar men hon fick huvtröjan till också. Väldigt billigt med 49:-/del! Synd att det inte fanns i lite mer neutrala färger också.

Jag klickade även hem ett par svarta mjukisar från pojkavdelningen till mig, och Tuva fick ett par svarta fleecebyxor till vintern. H&M’s fleecebyxor är ju toppen, och billiga, men fleecejackan är lite i skräpigaste laget kanske. Två år i rad har dragkedjan börjat krångla efter ett tag. I år slog vi därför på stort med en från Polarn o Pyret (50% rea var det på den, därför kändes det värt det).

I paketet låg också mina fina indianskor, men de får ni se imorn. :-)

So long!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *