Nya byxorna på…

Jag förstod ju att ni bara längtade efter att se mitt senaste inköp på (jag skojar), så här kommer det:

En tjock och trött mamma på favoritstället, nya sängen! Den är galet mjuk och skön, mitt livs bästa köp? Här spenderas mycket tid för tillfället… :-)

Men mitt liv spenderas väldigt mycket i myskläder just nu. För det första är jag ju sjukskriven, och jag klär ju inte på mig jeans när jag svassar runt här hemma. För det andra så protesterar magen vid minsta lilla tryck… Har använt jeansleggings idag på dagen och efter några timmar blir magen och bebisen där i tokig.

Nope, magen vill ha det mjuk och skönt. Inte minsta lilla som trycker på.

Inte mig emot just nu iofs heller. Lite jobbigt hade det ju blivit att gå till jobbet i mjukisar bara… ;-)

Nu dusch, sen sängen igen.

Natti!

4 thoughts on “Nya byxorna på…

  1. Vad mysigt det ser ut. Det är märkligt, det där. Att man, trots vissheten om alla krämpor och omvälvningar som kommer i och med en graviditet, så tittar man tillbaks och minns bara det mysiga. Iaf jag. Gissa om jag kommer bli tagen på sängen den dagen jag blir gravid igen :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *