Kolmården!

Igår var vi ju till Kolmården ”en sväng”. Pappa jobbar ju på SEKO (facket) och de bjöd på familjedag där. Mycket trevligt! Och lätt värt 250:- och 5 timmar i buss tur och retur. Nästan hela stora familjen var ju med också! Hela familjen Hult-Willén, Halva familjen Börjesson-Djurström (stackars lilla Liam hade blivit sjuk under natten så mamma Madde fick stanna hemma med honom) och nästan hela STORA familjen (Tim och hans Kim har ju skaffat lilla bebis Ludde så de fick vara hemma med honom, och Mia och Zacke var också sjuka).

Här kommer lite bilder från dagen!

Pappan och barnet kikar på djur.

Att vara inne hos getterna, minigrisarna, fåren och hönsen var helt klart en höjdpunkt för småtjejerna!

Åh, så Erica blev kär i det där fåret. Hon till och med pussade det! (ok, kanske inte så hygiensikt, men jag hann inte stoppa… Jag hade ju fullt upp med att knäppa kort! ;-) )

Min stora lillebror och hans stora son Kevin, lillebror Liam fick ju vara hemma då han var sjuk.

Världens sötaste bus Kevin! ♥

Calle passade på att göra lite reklam för sossarna i väntan på maten. :-) (Det var ju så klart lite politiskt tema under dagen då det snart är val och SEKO mer än gärna vill byta regering).

Tuva ville så klart också göra reklam… Men hon såg lite mer tveksam ut till budskapet. Bor det en liten moderat i lilla damen måntro? ;-)

SÖT lillasyster Slemmis!

Aningens småslitna föräldrar pustar ut vid sälarna medans barnet sover… :-)

Aningens små crazy elefanter, några av få djur det var fullt ös på. :-) Barnen blev nog lite små skraja, de stod och kikade med stooooora ögon när elefanterna vrålade och sprang (det var en skötare där som ”satte lite fart” på dem). Idag när vi kollade på korten så sa Tuva ”Där är jag och där är Erica”. Hihi!

Smarrigt med mat!

När vi gått igenom hela djurparken så var det en timme kvar, då gick vi i i ”akvariet”. Mycket spännande tyckte Tuva! Hon gillar ju lite läskiga djur som hajar, krokodiler, ödlor och sködpaddor (ok, sköldpaddor är väl inge läskiga men ändå).

Kanske inte syns så bra på bilden, men det var FULLT ös på små aporna och vi var på väg att få en med oss hem då den hoppade ner i vagnen! (Kanske ska packa upp packningen och se så att det inte ligger någon där…).

Tack pappan för att du bjöd med oss!

One thought on “Kolmården!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *