Cirkulärt polarisationsfilter och dagen idag

Idag har Tuva vart en liten ängel (bortsett från väldigt korta stunder och precis innan hon skulle sova). En himla mysig dag har vi haft! Efter hon sovit så tog vi cykeln till mamma och pappa för att kika på lilla nytillskottet i familjen, Tim och hans Kim (ja, det är en hon) har ju skaffat en liten valp vid namn Ludde! Ur söt! Vore det inte för att jag inte är så sugen på allt jobb en valp kräver så hade jag skaffat en egen bums.

Jag hann testa mitt ett av mina andra nya filter till kameran också, nya CP-filtret ( ;-) ).

Här kommer lite av bilderna:

Världens sötaste Zackarias.

Spännande med en valp!

Söta lilla Ludde i söta lilla lillebrors famn.

Min bebis gungar och Tims bebis gnager på en boll.

Vi hörs!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *