Bad hair, body and face month

Ursch, jag är verkligen inne i en sån här ”ful-period”. Jag är missnöjd med allt och känner mig fulare än någonsin. Handlar väl om att fina brännan man haft under sommaren är ett minne blott och att man inte är van vid sitt vanliga bleka face. Sen så har ju mitt hår vart katastrof risigt i ca en månad, och nu är det viserligen nyklippt, men jag gillar inte när det är nyklippt heller. Ge det en månad så kommer jag att vara nöjd med det.

Våran spegel här i badrummet i huset är döden för mitt ansikte. Varenda liten por syns och är förstorad x 100. Och det resulterar så klart i att jag pillar, klämmer och pillar lite till. Och vad resulterar det i då? I det resultatet jag var ute efter ialla fall…

Något jag alltid mår bättre av är att ta ett långt varmt bad eller en lång varm dusch så man känner sig varm och renare än renast. Men har jag nämt att våran varmvattenberedare är på 50 l? Det är yttepyttelite. Och inte för att vi har ett badkar ens engång, men vi hade ju ändå inte kunnat fylla upp det med så varm vatten jag vill ha…

Och när jag är på sånt här humör så blir jag alltid grymt shoppingsugen på smink, skönhetsprodukter och sånt. Som att det skulle få mig finare! Jag vet ju att det är egentligen bara i mitt huvud…

Pessimist? JAVISST! ;-)

Ärsch, men jag ska inte vara sån. Jag som i torsdags gick och tänkte på vilken grym sommar jag haft. Och sen bestämde att det ju inte finns någon som hindrar att det ska bli en GRYM HÖST också!

Yey!

Men nu ska jag tycka synd om mig själv ett tag till, sen ska jag hoppa in i duschen och duscha så länge det går. Kanske göra en ansiktsmask också?

En tjurskalle.

Hörs!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *