>Fin fina väskor från -63

>

Sist Tuvas gammel mormor och morfar var här så lämnade de över tre väskor som Tuva kunde få och leka med, men vad fasen! Nu när jag kom på att jag hade dem och kikade på dem så är de ju rikigt fina. De här tar ju jag!

Nu har jag fått en anledning till varför man kanske ska lägga några slantar extra på äkta vara (skinn alltså) när det gäller väskor, för två av de här väskorna är från -63 (eller var det -64?) och är i bra mycket finare skick än nästan alla mina! Det kan ju viserligen bero på att inte alls tar hand om och sköter mina väskor och att mormor måste ha skött dem exemplariskt. De ser ju nästan ut som att de aldrig är använda! Fodret är helt och fint, dragkedjor och allt sånt är i perfekt skick.

En lite större kuvertväska, dock var remmen inte så fin längre och så var den lite kort. Men tänk kanske en fin lång guldkedja…

Kanske inte den snyggaste modellen, eller rättare sagt så är det nog mest handtagen som gör den lite… "o-het". Men skinnet är så mjukt, så mjukt.

Den här var ju däremot helt perfekt! Modellen syns ju inte så bra på bilden, men den är mellan stor och också den i mjukt skinn. Två stora fickor på yttersidan är det också. I love it.

Jag och en kompis hade en liten disskussion om det här med dyra väskor, hon kunde helt klart tänka sig att det är värt att lägga 8000:- på en väska. Varför inte liksom? Man kan ju ha den varje dag i jätte många år i rad. "PPA" (pris-per-användning) kanske ändå blir lika lågt som en h&m väskas.

Men jag, jag skulle bara gå runt och fundera på om jag kanske skulle sälja den och få pengar istället. Tänk vad man kan få för 8000:-! En suverän semester eller kanske 16 stycken 500 kroners väskor? Tänk att handla för 8000:- på h&m!!! Shit pommesfrites med vad grejer du skulle få.

Lite så där tänker jag ju med det mesta när det gäller shopping, varför köpa lite dyrt när man kan köpa mycket billigt?

Fast som sagt, nu när jag ser de här väskorna som hållt så länge så kan jag ju förstå argumenten. Inte för att jag skulle få för mig att köpa dyrt, men jag kan förstå som sagt. Hehe.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *