>Min duktiga, duktiga syster!

>

Kolla in vad min duktiga, duktiga storasyster kan! Hon är helt suveränt duktig på att virka. Jag skrev ju ett inlägg nedan om Tuvas underbart fina filt och kolla in de här filtarna som hon virkat bara "så där ändå".

Alla filtarna är mjuka och passar till små bebisar. Mjukt, mjukt garn.

Allt hon virkar är helt perfekt, det syns knappt att det är handgjort! Fast hon är ju besatt av sin virkning och virkar ju som en tok, så det kanske inte är så konstigt att hon blivit så duktig. Vi har ju en tendens att bli besatta i vår familj, Mamma är besatt i bebisar, Pappa i skidvalla, Malin i virkgarner, jag i kläder och skor, Micke i att köpa nya bilar på Blocket osv (orkar inte ta upp alla andra, men ni förstår nog vad jag menar)… Haha!

Titta in detta för att se vad hon gjort bland annat:

Här (Sommarvirkat!)

Här (Vårvirkat!)

Här (Sjal, gardiner och påse)

Här (min fina sjal och mycket mer)

Här (jätte coola påskpynt bland annat).

Skulle någon vara sugen på nå virkat så vet jag att hon brukar virka på beställning också. Som till mig tex.  Det är bara att kontakta mig i så fall. Jag lovar att det är värt det. Det här blev ju som värsta reklaminlägget, men jag tycker verkligen att hon är jätte duktig. Det är fin-fina saker!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *