>Tuvas nya fin fina filt!

>

Min duktiga storasyster Malin har virkat en så fin filt till Tuva. Den är såååå mjuk (garnet var ju inte direkt billigt… Hehe.) och helt underbart fin. Den kommer att passa så bra i Tuvas svarta vagn nu till våren!

Bilderna gör verkligen inte filten rättvisa, färgerna är mycket klarare och finare i verkligheten.

Jag gillar ju verkligen färgglada saker och blir glad bara jag ser på filten. Och just det att den är så otroligt mjuk kommer ju att göra att det blir super mysigt i Tuvas vagn. Än så länge har vi inte invigt den, tycker ju att den är så fin så jag har blivit lite rädd om den, men idag så kanske vi ska slå på stort.

Malin är ju verkligen sjukt duktig på att virka. Filten är HELT perfekt. Knappt att man kan tro att den är handgjord… Jag ska skriva ett inlägg mer om hennes virkade, men nu vaknar nog Tuva när som helst och då ska vi äta frukost och sen gå till Fyrishov och bada. Bara jag och Tuva. Myspys.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *