>Apropå rosa…

>

Här bloggas det för fulla muggar, men man får ju passa på när snuttan sover. Och sen ska vi ju på babysim.

När Tuva var liten så tyckte jag inte att hon passade så bra i rosa, men ju äldre hon blir desto mer rosa och tjej-grejer blir det till henne här hemma. Hon är ju våran lilla tjej! Hon har ju inte bara rosa saker, men ibland så känns det ju kanske lite som så.

Men som igår när jag skulle köpa en haklapp till henne på ica, så har jag att välja mellan baby-lila (det tycker jag inte om), en tråkig baby-blå, en smuts-vit och en ljus-rosa. Vad tar man då? Jo den ljus-rosa så klart! Och samma sak när det gäller nappar och flaskor.

Jag är ingen typisk "rosa-tjej" (bloggen är ju inte ens rosa! Haha!) men jag tycker att det rosa passar bra på min lilla härj-unge. Det väger liksom upp hennes vilda sida. Eller något sånt. Haha!

Mycket rosa blir det till lilla sockertoppen. Men inte bara rosa. Och visst ska hon få välja själv sen när hon blir så stor.

Jag har bestämt att jag ska avvakta med att köpa kläder till henne ett tag nu. Hon fick så mycket fint nu i jul och hon behöver ju använda det hon har också. Sen så vet jag inte hur stor hon kommer att vara, fortsätter hon att växa som hon gjort hitills så kommer hon väl ha stl 92 till sommaren. Men förmodligen så lär hon väl stanna av snart? Och då kanske hon fortfarande har 80/86 till sommaren också?

Svårt att veta det där. Men jag har gjort en önskelista i h&m’s webbshop så jag vet vad jag ska handla när det är dags. Hehe.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *