>Nytt i bokhyllan

>

Jag har fortsatt med mitt projekt storstädning och idag är det vardagsrummet som fått sig en omgång. Tuva har vart duktig och hjälpt till också, vilket resulterade i att hennes spargris hon fick i julklapp gick i tusen bitar… Damn it.

Men, det jag skulle komma till. I lördags var vi förbi Nisses i Smedjebacken (läs "Smeeebacken") eftersom vi var i Söderbärke och där hittade jag den här söta ljusslingan med rosa blommor.

Det har vart så mörkt i bokyllan eftersom den står i ett hörn så jag har funderat på en lösning. Och den här lösningen kändes ju toppen! Vasen är en gammal vas från min farmor och farfar så det är ju kul att den kom till användning också.

Det blir ju lite mer och mer rosa i vårat vardagsrum. Vi har en rosa bricka med ljus på och nu den här ljusslingan. Sen hittade jag fina knoppar som jag beställde innan jul och lagt i en låda som jag glömt bort som ska upp på byrån som fiskarna står på.

Men sen får det vara nog med rosa! Simon är ju säker i sin manlighet så jag tror nog inte att han störs av lite rosa heller. Men lagom är ju bäst, så ljusfat, ljusslinga och knoppar is enough. Shit, vad jag är dålig på engelska. Stavas det så?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *