>Babysim är det bästa på vardagarna

>

Nu är vi nyss hemkomna från babysimmet och Simon hann för en gångs skull hem innan så nu står han och lagar mat. Vad mer kan man begära? Det är ju inte så jobbigt att gå på babysim men ändå så är jag grymt trött när jag kommer hem. Promenaden dit och hem är ju inte så överdriven den heller så det kan jag ju inte skylla på heller. Man blir trött av att bada helt enkelt.

Men vad Tuva blivit duktig! Och vad det händer grejer. Nu är det inga problem med att sitta på kanten och vänta på "1, 2, 3, HOPP!" innan hon hoppar i (viserligen får man locka med en leksak men ändå). Och hon hoppar i med hela huvudet och håller andan jätte bra! Sen klättrar hon nästan helt själv upp på kanten igen (även där måste man locka med en leksak) och sätter sig upp.

Idag gick det jätte bra att simma med "arm-ringarna" också. Det är ju uppblåsbara ringar som de har runt armarna och då kan de vara själva i vattnet (jag är ju där så klart, men jag behöver inte hålla i henne) och lära sig hålla balansen själva. Som vanligt måste man ha en leksak åt Tuva annars så försöker hon äta upp armringarna och då blir det svajigt.

Sen så har vi simmat fritt också. Tuva simmade något simtag mellan mig och ledaren. Viserligen tog Tuva sikte på kanten med leksakerna ett par meter bort, men jag fick stoppa henne. Hon har lite svårt att inse sina begränsningar den här lilla damen. Haha!

Hon är så duktig, och hon blir så otroligt glad varje gång vi kommer i badet. Hon bara kastar sig i och skrattar som en tok.

Jag hoppas att någon kan komma med snart och leka fotograf så vi kan få lite bilder på favorit-aktiviteten. Babysimmet är klart det bästa på vardagarna. Både för Tuva och mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *