>What a day…

>

04.20 imorse tyckte Tuva att det var morgon. Jäkla vintertid! Tjohejdu att man "tjänar" en timme.

Efter att jag lämnat Tuva på förskolan vid 9-snåret så skulle jag ta cykeln som jag lämnat där förra veckan för att cykla och handla. Men står cykeln kvar då? Ickesanicke. Så det blir till att gå, och släpa hem två mycket tunga kassar (det är trots allt en bit).

Väl hemma så slängde jag i mig kaffe och macka och sen satter operation storstädning igång. Och som jag städat! Fotografen kommer ju imorgon för att ta bilder och då ska det minsann vara fint och undan plockat. Vid 13-tiden så får jag ge mig utan att vara helt klar (ska skrubba köksluckor, köksbänk och spis ikväll) för att slänga i mig en macka till (vaddå, hinna äta lunch?) och svira om för att åka och jobba.

Men jag har vart grymt duktig och hemma så skiner det numera om golv, speglar och kakel. Och saker har plockats bort så att det ska se lite mer "rent" ut. Kommer att bli lite plockande in och ut ur varje rum imorn men så får det bli, orkar inte springa upp med allt på vinden bara för en timmes fotografering.

Jäklar nu bara om Tuva och Simon skitat ner…

Så har jag bokat in en visning på lägenheten med stort L så imorn ska vi få en egen visning av den också. Wiho!

Men första planen för imorgon är alltså fotografering kl 14.30 (jag slutar jobbet 14.00 och så ska jag hinna hämta Tuva och sedan hinna hem helst lite innan fotografen kommer. STRESS!).

Nope, där var lunch/middag slut. Back to work!

Adios.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *