>Ett monster!!!

>

Igår så blev det spaghetti och ketchup till middag för mig och Tuvisen, mycket annat fanns det inte hemma (men nu har jag handlat efter att jag lämnade Tuva på dagis, och då upptäckte jag att cykeln blivit snodd!!! Helvetes!!! Fick kånka hem två tunga kassar…) och när jag ätit upp så satt Tuva och åt spaghettin en och en så jag tänkte att jag kan ju lika gärna börja stöka undan i köket för att det verkade ta ett tag. Men så hör jag morrande från Tuvas plats och tittar till och ser detta:

Tyvärr så hann de flesta spaghettisarna ramla ur innan jag hittade kameran som mitt enda minneskort satt i, men Tuva var mycket nöjd över sitt "bus" och satt och speglade sig i fönstret till dörren (det var ju mörkt ute så det speglade sig).

Apropå monster så gick Tuva runt och lät som ett i fredags, och när Simon frågade vem det var som lät så svarade Tuva: "Ille!". Ville alltså, sist vi var ut dit så lekte Ville dinosaurie… Hon har minne lilla tjejen.

Och apropå tjej så märks det att Tuva är en, titta bara:

Hon tröstar sin "bebis", tittar på tv och läser bok samtidigt. Det måste man väl vara tjej för att klara av?

Nej nu är det operation storstädning här hemma, imorgon kommer fotografen hit för att fota inför objektsbeskrivningen till våran lägenhet och då kan det inte se ut som det gör nu.

En klunk kaffe till, sen blir det The Sounds på steron och superstäd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *