Virkat by Malin

Dagens tips. :-)

Jag måste bara tipsa om den senaste i vår familj som bloggar, nämligen min storasyster Malin! Här hittar ni hennes blogg virkatbymalin. Jag tycker så klart att hon är grym, men när jag säger det till henne så tycker hon att jag är partisk. ;-) Efter hennes framgång på instagram (@nillams) så tycker jag att det är bra att hon tagit steget ut i bloggvärlden med.

Som bloggens namn antyder så är det mycket virkat. Väldigt mycket virkat, färgglatt virkat. Om man nu inte är intresserad av just virkat, så kan man ju kika in för att bli glad av alla färger bara. :-) Sen skriver hon också lite om hur det är att leva med ett svårt sjukt barn (som dock inte är så svårt sjukt längre, jag är sååååå glad för alla framsteg!) och annat som rör vardagen. Men som sagt, 95% virkat. Hehe.

2014-03-18-1040_532814b69606ee1d54b3660c

En babyfilt! Hennes babyfiltar är SÅ fina. Ibland så funderar jag på att skaffa en trea bara för att kunna tvinga henne virka åt mig bebisen.

2014-03-18-1047_5328164fe087c3541a4b99b8Och hennes virkade mandalas! 

Bilderna har jag snott från hennes blogg. Kika in den vettja!

2 thoughts on “Virkat by Malin

  1. Alltså jag är inte ett dugg intresserad av virkning eller andra handarbeten men jag älskar hennes Insta! Blir grymt inspirerad ändå. Och glad av alla färger :) Superduktig! Kul med en blogg också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *