Isaks vårskor

För ett tag sedan visade jag Tuvas vårskor och här kommer Isaks. Uppenbarligen har jag gått efter färg när jag köpt skorna, Tuvas går i rosa (utom de gula Hunter-stövlarna) och Isaks går uppenbarligen i gult!

_MG_7250 _MG_7251 _MG_7252Gummistövlar i naturgummi från Mini A Ture som jag klickade hem för en väldigt billig peng från Campadre då de hade en kampanj med märket, och dessutom hade 250:- extra i rabatt (Fick en skaljacka till Tuva också, för totalt runt 350:-!). Kavat kängorna i nya modellen Tor har jag spanat på länge, så när cdon kom med en kampanj med att få 500:- i rabatt om man handlade för 1000:- så kunde jag inte låta bli att slå till (köpte även adidasskor till Tuva och det blev totalt ca 550:-), och så sist, ”Conversen” från h&m som jag fyndade på rean för 30:-.

Grymt va? Känns som att jag fått till det där med vårskor till barnen i år. ”Tjänat” massvis med pengar på att handlat på kampanjer och till rabatter.

Nu är det bara sandaler som behövs, har jag riktig tur så kommer Isak i sina Kavat från förra året (men då lär de sitta som en smäck, de är i strl 24…) och till Tuva lär jag väl köpa ett par blingade från h&m. Om jag inte hittar nå mer bra rabatter… ;-)

2 thoughts on “Isaks vårskor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *