Vildmarksleden i fjällnora och en läskig lapp

I fredags så tog jag en halvdags höstlov och så åkte jag, pappa, lillebror Ville och Tuva till Fjällnora för att gå vildmarksleden. Jag har inte gått den sen lågstadiet, så det var riktigt kul att gå den igen. Den är rätt jobbig bitvis med mycket kuperat och buckliga smala stigar. Det är inget direkt för småbarn om man som förälder inte har lust att bära mycket.

Men för Tuva 7 år och Ville 10 år så gick det toppen och vi hade en riktigt mysig eftermiddag.

IMG_7726Att åka flotte var spännande, och det gjorde de om och om igen tills det kom några andra vandrare som också ville över. :-)

I ett ihåligt träd så såg jag att det låg en liten burk på botten, så jag tog upp den och öppnade (är man nyfiken så är man… Haha!) och på lappen som låg i så stod det:

Om du läser det här så kommer du att dö inom sju dagar.

Oups.

Misstänker att det är en förbannelse gjord av en kille i yngre tonåren baserat på handstilen. ;-)

Så med tanke på det så får jag leva loppan de här sista dagarna i livet, eller är det någon som vet hur man häver såna förbannelser? Köper ut 3,5:or för att göra förbannelsens upphovsmakare glad? ;-) Om någon är sugen på att testa om den funkar så la jag tillbaka lappen i burken i det ihåliga trädet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *