Cool i nya brillor

Jag slog till och köpte ett par nya brillor. På Coop. Haha! Men jag tyckte att de var tuffa, och jag har vart sugen på solbrillor med blåa glas ett tag. Dessa kostade 99:-, inte så tokigt.

IMG_7634Jag har två par dyrare solbrillor, ett par från Marc by Marc Jacobs och ett par från Michel Kors. De från Michel Kors gillar jag viserligen när jag inte har hellugg (passar inte nu), men de från mbmj kanske jag borde sälja. Även om jag tycker att de är riktigt snygga så blir det aldrig så att jag använder dem. Och sen har jag insett att det kanske är ovärt att lägga pengar på sånt… Jag blir för rädd om dem så att jag knappt vågar använda dem! Bättre men såna här brillor då som man kan slänga runt utan att behöva oroa sig.

Överlag så är jag nog mest nöjd med saker som jag köpt som vart billiga, men som hållit. Kostar det lite mer så får det högre förväntningar på sig och jag stressar upp mig över att det ska bli slitet/gå sönder. Billiga saker tror man ju att de ska gå sönder, men man blir positivt överraskad när det håller år efter år! Jag har plagg och accessoarer från urbilliga Primark som bara kostat någon £, men som hållit hur bra som helst.

SÅNT gillar jag. :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *